Aktuellt

Allmän information vecka 46

Vecka 46 är det sista temaveckan. Därefter är det 4,5 vecka bas. På torsdag är det halv studiedag. Eleverna slutar innan kl.12.00. Ingen lunch serveras på Nica.    

Läs mer

Gymnasiemässa

Eleverna i årskurs 9 åker till Gymnasiemässa i Kalmar den 14 nov. Andreas, Carl och Anki följer med. Samling vid busshållplatsen kl 8.15. Vi åker buss 105. Alla elever får då en lapp med information om mattider, vilka program/skolor de ska besöka och när bussen går tillbaka (från Malmen kl 13.10).    

Läs mer

Läsårets andra teman.

För årskurs 7 väntar ett Life Style tema där eleverna kommer att arbeta med de praktiska ämnena, engelska samt idrott och hälsa. Arbetet handlar om kost, sömn och motion och hur det påverkar hälsan. Eleverna kommer bland annat att få ha avslappningsövningar som första lektion en gång/vecka. I slöjden jobbar de med mjuka material och […]

Läs mer

Ny personal

Vi önskar våra nya medarbetare välkomna! Carl Warelius kommer att jobba som lärare i SO-ämnen samt Idrott och Hälsa. Sabina Sakari arbetar som lärare i svenska, svenska som andraspråk samt engelska. I september börjar vår nya skolsköterska, Anna Eliasson. Anna är ambulanssjuksköterska och kommer att arbeta halvtid på skolan.

Läs mer