Sök till oss

Så ansöker du

För att få möjlighet att gå på Ölands Friskola måste ditt barn anmälas till oss. Det är anmälningsdag som avgör turordningen i kön. Det enda som kan bryta denna är syskonförtur, som gäller om barnet har syskon som går på skolan när hen ska börja. För att åberopa syskonförtur ska detta meddelas skolan senast den 31 augusti året innan barnet ska börja.

Så här gör du anmälan:

Via länken nedan når du ett formulär för anmälan. Fyll i det och klicka på skicka. Du får direkt en bekräftelse på anmälan gått fram och senare ett mejl med ett köplatsnummer.

Ansök här!

Om du har frågor är du välkommen att ringa Annika Bertilsson på telefon 070-372 73 88 eller skicka e-post till annika@olandsfriskola.net

Personuppgiftslagen, PuL

All hantering och behandling av personuppgifter till följd av anmälan sker enligt personuppgiftslagen och andra bestämmelser om hantering av personuppgifter.